Gedaan met laden. U bevindt zich op: Naar de beste versie van jezelf met GLOHW! Nieuwsberichten van vzw Sociale Dienst

Naar de beste versie van jezelf met GLOHW!

Nieuwsbericht
3 april 2023

Wil jij de beste versie van jezelf worden? GLOHW (Gezond Leven op het Werk) en de vzw Sociale Dienst ondersteunen je graag om van een gezonde levensstijl je prioriteit te maken.

Vul de digitale intake in

In samenwerking met een externe partner bieden GLOHW en de vzw Sociale Dienst je een uitgebreid levensstijltraject aan. Op 21 maart is het levensstijltraject gelanceerd met een keynote.

Heb je de keynote op 21 maart gemist? Geen probleem, je kunt hem hieronder opnieuw bekijken.

Inhoud is aan het laden

Ben je geïnteresseerd? Download dan de app van de externe partner(opent in nieuw venster), geef de code ‘GLOHW’ in en vul een digitale vragenlijst over je levensstijl in. Je krijgt in de app een gepersonaliseerd dashboard, waarin je ziet hoe het met jouw levensstijl gesteld is op het vlak van voeding, beweging, slaap en stress. Daarnaast krijg je ook een intakerapport: dat bevat advies over wat beter kan en welke stappen je daarvoor kunt zetten.

Kortom: de digitale intake geeft je inzicht in je huidige levensstijl. Een goede basis om actie te ondernemen om beter te doen!

Goed om te weten: de app legt ook de link naar het GLOWH-jaarprogramma. Je komt dus meteen te weten welke acties uit dat jaarprogramma je kunnen helpen om met je werkpunten aan de slag te gaan.

Diepgaande levensttijlintake?

Een aantal collega’s die de digitale intake invullen, krijgen de kans om een diepgaande levensstijlintake te doen bij de externe partner. Tijdens die intake brengt men je levensstijl in kaart aan de hand van een inspanningsproef, een ‘functional movement screening’ (FMS), een meting van je lichaamssamenstelling en een bloedvingerprik. In je dashboard krijg je dan een uitgebreid rapport met aanbevelingen en doelstellingen.

Bovendien krijg je een gesprek met een arts en een health expert. En wie weet krijg jij zelfs een aantal maanden persoonlijke begeleiding om je doelstellingen te halen en een duurzame gedragsverandering te realiseren. Waar wacht je nog op?

Opgelet: heb je medische problemen? Dan blijft je huisarts of specialist je eerste aanspreekpunt. Het levensstijltraject vervangt dat niet.