Voor wie?

Wat beleef je in het park?

Gezin in Aqualibi

Op zoek naar ongebreidelde waterpret? Het hele jaar door kun je in Aqualibi terecht voor sensationele ervaringen op wel zeven spannende glijbanen. Het hele waterparadijs baadt in de exotische sfeer van de Caraïben - met bijhorende tropische temperaturen (29°C)! En de allerkleinsten? Die kunnen mee, want Kiddie Bay is een verbluffende zone van wel 700 m2 volledig op maat van kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Klaar voor spetterende waterpret?

Lees meer op de website van Aqualibi ((opent in nieuw venster)).

Voordeelprijs tickets

  • Kinderen kleiner dan 1 meter: gratis (geen ticket nodig)
  • Kinderen tussen 1 meter en 1,20 meter: 3,70 euro (normale prijs: 9,50 euro)
  • Kinderen groter dan 1,20 meter en volwassenen: 10,20 euro (normale prijs: 23,00 euro)

Let wel: kinderen jonger dan 13 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Praktische informatie

  • Waar: Boulevard de l’Europe 100, 1300 Waver
  • Wanneer: tickets zijn geldig van 15 februari 2022 tot en met 8 januari 2023 (inclusief de kerstvakantie)
  • Praktisch: lees meer op de website van Aqualibi ((opent in nieuw venster)) over bereikbaarheid, openingsuren, voorzieningen voor bezoekers met een beperking, …
  • Kledingvoorschriften: alleen de volgende badkleding is toegestaan: zwemslip, aansluitende/spannende zwemboxer, bikini, eendelig badpak, lycrapak tot boven de knie en elleboog. Zorg ervoor dat je badkleding vers en schoon is en draag deze niet van tevoren in het park. Ze mag geen ritsen, knopen of andere accessoires bevatten die jou, anderen of de installaties kunnen beschadigen. Ze mag niet schokkend of ongepast zijn. Kinderen jonger dan 2 jaar moeten zwemluiers dragen.

Opgelet: er gelden specifieke maatregelen omwille van het coronavirus. Raadpleeg voor je je tickets bestelt de bijzondere maatregelen die van toepassing zijn op de website van het park ((opent in nieuw venster)).

Hoe bestellen?

Voordelige toegangstickets aankopen: procedure voor klanten van de vzw Sociale Dienst.

Goed om te weten

  • Je kunt maximaal 5 kortingsvouchers per gerechtigd gezin bestellen. Alleen bij een grotere gezinssamenstelling wordt hier een uitzondering op gemaakt.
  • De kortingsvouchers zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Banner sociale dienst