Gedaan met laden. U bevindt zich op: Tab Samenvatting Tabs (verticaal)

Tab Samenvatting

Met de velden titel, tekst en afbeelding in de tab samenvatting kun je ervoor zorgen dat info getoond wordt op alle plaatsen waar je in een thema, referentielijst of storyblock verwijzingen naar deze inhoud verwijst. 

Gebruik

Het is niet verplicht de tab samenvatting in te vullen.

Waar wordt de samenvatting weergegeven?

  • Thema: in een thema kun je kiezen of je de samenvattingstekst wil weergeven of niet.
  • Referentielijst: de samenvattingstitel overschrijft de publieke titel van je pagina. Kies je voor een tegelweergave? Dan wordt de samenvattingsafbeelding getoond.
  • Verwijzingen: de samenvattingstitel en -tekst overschrijven de publieke titel en inleiding van je pagina. Bij tegelweergave wordt de samenvattingsafbeelding gebruikt.

Opbouw

Titel

In het veld titel kun je de publieke titel van je pagina overschrijven. Overal waar je naar je pagina verwijst via een referentielijst, thema of verwijzingen zal deze titel getoond worden.

Tekst

In het veld tekst kun je een tekst van maximum 150 tekens invullen. Deze tekst zal weergegeven worden in verwijzingen of (optioneel) in thema’s.

Afbeelding

Als je een samenvattingsafbeelding toevoegt, wordt deze automatisch opgehaald bij tegelweergaves zoals in verwijzingen of referentielijst.

Voorbeeld Verwijzingen