Dashboard

Mijn laatste wijzigingen: overzicht van wat je recent hebt bewerkt, zowel in jouw redactionele domeinen als in andere domeinen.

Laatst door anderen gewijzigd binnen mijn redactionele domeinen: overzicht van wat anderen in jouw redactionele domeinen hebben gewijzigd. Je kunt hier ook inschrijven om daar een dagelijkse of wekelijkse samenvatting van te ontvangen.

Feedback: feedback van de voorlichters in het contactcenter op artikels uit jouw redactionele domeinen.

Revisielijst: contentitems uit jouw redactionele domeinen die de voorbije 6 maanden niet bewerkt werden (12 maanden voor websites). Deze moeten nagekeken worden.

Mijn favorieten: overzicht van je favoriete items. Je kunt items toevoegen aan je lijst met favorieten, bijvoorbeeld omdat je die vaak moet bewerken en er zo snel naartoe kan gaan, door op het grijze sterretje te klikken naast de titel. Je haalt ze weer uit de lijst door op het gele sterretje te klikken.

Bij te werken vertalingen: wanneer verschillende vertalingen van dezelfde content beschikbaar zijn, kan je bij het bewerken van een vertaling aanduiden dat de andere vertalingen nog nagelezen of bijgewerkt moeten worden.

Inhoud

Hier kun je inhoudstypes opzoeken, aanmaken, bewerken, publiceren,…

Media

Overzicht van de afbeeldingen, video’s en bestanden die je kunt toevoegen aan een inhoudstype. Hier kun je een afbeelding, video of bestand opzoeken, bekijken en koppelen.

De afbeeldingen worden opgeladen in een aparte mediadatabank. Voor die databank is een aparte toegang en opleiding voorzien. Vraag hiernaar bij je contactpersoon.

Feedback

Overzicht van alle openstaande feedbackitems van de voorlichters uit het contactcenter.

Je kunt hier filteren via de zoek (blauwe pijl links op je scherm) op één of meer redactionele domeinen of op ‘mijn redactionele domeinen’ (= degene die aangevinkt staan in je gebruikersprofiel). Dan krijg je dezelfde feedback als op je dashboard.

Verkenner

Hier kun je hiërarchisch door de inhoud navigeren.