Gedaan met laden. U bevindt zich op: Geen saaie klusjes tijdens mijn studentenjob

Geen saaie klusjes tijdens mijn studentenjob

Ik kan heel wat kennis uit mijn studies toepassen. De taken die ik hier krijg, sluiten nauw aan bij wat ik later wil doen.
BVD

Bodi Van de Voorde

Agentschap Informatie Vlaanderen

Bodi Van de Voorde steekt sinds september 2017 de handen uit de mouwen als jobstudent bij Informatie Vlaanderen. Daarvoor liep hier al eerder stage bij VLABEL op de IT-afdeling. Hij helpt vandaag het social media team bij het onderhouden van de social mediakanalen van de Vlaamse overheid en de website www.vlaanderen.be. "Ik spendeer mijn tijd hier zeker niet aan saaie klusjes als kopiëren of klasseren. De juiste afbeeldingen bij tweets plaatsen, social media in de gaten houden en nagaan welke verhalen we kunnen brengen zijn maar enkele van mijn taken. Ik draai gewoon echt mee in het team en haar taken."

Ook de sfeer op de werkvloer zorgt ervoor dat Bodi met plezier naar Brussel afzakt. "Die is echt super. Bovendien werken we veel in teamverband; een enorm leerrijke ervaring."

Dankzij zijn studentenjob kan Bodi de theoretische kennis die hij opdeed tijdens zijn studies nu ook omzetten in de praktijk. "De functie sprak me aan omdat ze nauw aansloot bij mijn studies en interesses. Ik kan heel wat kennis uit mijn studies toepassen. De taken die ik hier krijg, sluiten nauw aan bij wat ik later wil doen."

Portret van ambtenaar werkend achter pc.
© Leonie Van Uffelen