Gedaan met laden. U bevindt zich op: Informatie- en screeningsdienst publiceert eerste jaarverslag Nieuwsberichten van Binnenlands Bestuur

Informatie- en screeningsdienst publiceert eerste jaarverslag

Nieuwsbericht
17 juni 2024

De Informatie- en screeningsdienst (kortweg ISD) heeft een eerste, eigen jaarverslag opgemaakt. Daarin blikt de dienst terug op de voorbije periode: van oprichting tot de stilaan mature dienst die ze vandaag vormen.

In het eerste jaarverslag ontdek je onder meer de dienst in cijfers, de informatie- en adviesfunctie en krijg je duiding bij de erkenningsprocedures en de screeningsprocedure. Even goed krijg je als lezer een blik in werking van de ISD en hoe zij een spin-in-het-web zijn van vele partners.

Onmisbare schakel

“Terugblikkend op de periode die we nu hebben vastgelegd in het jaarverslag ben ik vooral trots”, benoemt directeur ISD Sven Henry zijn gevoel bij het jaarverslag, “trots op de vele verschillende stappen die we op korte termijn gezet hebben. Ik denk dat we erin geslaagd zijn om een onmisbare schakel in het geheel te worden, als het op de erkenning en screening van lokale geloofsgemeenschappen aankomt.”

Benieuwd naar het verhaal van de ISD? Duik dan snel in het eerste jaarverslag.