Gedaan met laden. U bevindt zich op: Facilipunt Het Facilitair Bedrijf

Facilipunt

Vanaf nu kan je vergaderzalen reserveren in het Belpairegebouw.
  • Ben je gehuisvest in het Belpairegebouw? Dan mag je vergaderzalen reserveren voor meetings of evenementen die plaatsvinden vanaf vandaag.
  • Ben je niet gehuisvest in het Belpairegebouw? Dan mag je vanaf vandaag vergaderzalen reserveren voor meetings of evenementen die plaatsvinden op of na 3 oktober. Boekingen die je voor die datum maakt, kunnen geannuleerd worden. Uiteraard brengen we je hiervan op de hoogte. We doen dit omdat nog niet alle zalen in het Belpairegebouw klaar zijn voor gebruik. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen voldoende vergaderruimte beschikbaar is.

Welkom bij Facilipunt, hét centrale punt waar je 24/7 terecht kan om contact te leggen met Het Facilitair Bedrijf. Via een eenvoudige muisklik op een van de onderstaande links ga je - mits je de juiste rechten hebt - direct naar de achterliggende toepassing of infopagina. Heb je geen toegang tot de online toepassing van Facilipunt? Klik dan onderaan op 'Toegang tot Facilipunt?'.

Wil je een vergaderzaal reserveren in Ferraris of Ellips voor een datum in 2024? Kijk dan eerst even tot wanneer deze vergaderzalen nog beschikbaar zijn.

Wist je dat je ook vergaderzalen kan reserveren met de workplace app? Het is de mobiele applicatie van het het reservatiesysteem van Facilipunt. Lees alles over de workplace-app.