Gedaan met laden. U bevindt zich op: AI Technical Architect

AI Technical Architect

Opleidingsverstrekker
Hogeschool PXL
Registratienummer
ODB-1002756
Geregistreerd
op: 19 juni 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal studiepunten: 20

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

Iedere IT-professional (of gepassioneerde liefhebber) die zich wil verdiepen in AI.
Het postgraduaat richt zich bijgevolg op een breed palet van instroomprofielen, iedereen met een diploma hoger onderwijs kan inschrijven: developers, informatici, projectmanagers, business analisten, team leaders, data strategists, ingenieurs, data scientists, data engineers, ….
Houders van een graduaatsdiploma kunnen toegelaten worden na een intakegesprek.
Wie eerder het postgraduaat AI Business Architect met succes heeft gevolgd, krijgt een vrijstelling voor module 1 en 2 van AI Technical Architect.

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules