Gedaan met laden. U bevindt zich op: Call center medewerker

Call center medewerker

Opleidingsverstrekker
FORUM JOBS
Registratienummer
ODB-1003127
Geregistreerd
op: 7 februari 2024

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 372 uur

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

Deze veelzijdige opleiding is ontwikkeld voor enthousiaste individuen die hun carrière willen starten of voortzetten in een contact center, klantendienst of commerciële binnendienst. Deelnemers aan deze opleiding zullen worden uitgerust met de vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor het succesvol uitvoeren van taken zoals het assisteren van klanten bij vragen, het oplossen van problemen en het afhandelen van klachten met betrekking tot producten of diensten.
Deze opleiding richt zich niet alleen op het bieden van hoogwaardige klantenservice, maar bereidt deelnemers ook voor op het voeren van commerciële verkoopgesprekken. Het ontwikkelen van uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om klantgericht te denken en te handelen, vormt de kern van deze training. Bovendien zullen deelnemers worden getraind in het snel aanpassen aan nieuwe technologieën en systemen die in moderne contact centers worden gebruikt.
Voor wie is de opleiding bedoeld:
• Nieuwe werknemers in de sector: Personen die nieuw zijn in het werken in een callcenter en de basisvaardigheden willen verwerven die nodig zijn om te slagen in deze branche.
• Huidige callcentermedewerkers: Bestaande medewerkers kunnen profiteren van deze opleiding om hun vaardigheden aan te scherpen en hun professionele ontwikkeling te bevorderen.
• Bedrijven en callcenterorganisaties: Bedrijven die callcenterdiensten aanbieden, kunnen deze opleiding gebruiken als onderdeel van hun inwerkprogramma voor nieuwe en/of ervaren medewerkers.

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

  • Vrijstelling individuele bijdrage

    Als u geen diploma secundair onderwijs hebt en u koopt voor deze opleiding een opleidingscheque aan, dan betaalt de Vlaamse overheid het volledige bedrag van de opleidingscheque.

Modules