Gedaan met laden. U bevindt zich op: Slager

Slager

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00620
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 839 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Vrijstellingsproef examen van de module | ODB-Z00620-001 | 1 uur
  • Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00620-010 | 32 uur
  • Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00620-011 | 32 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00620-012 | 32 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00620-013 | 24 uur
  • Verkoop van kaas | ODB-Z00620-014 | 24 uur
  • Vleesbereidingen | ODB-Z00620-015 | 24 uur
  • Gehaktbereidingen | ODB-Z00620-016 | 20 uur
  • Slager distributie | ODB-Z00620-017 | 372 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00620-018 | 52 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00620-019 | 1 uur
  • Basis Slagerij | ODB-Z00620-002 | 20 uur
  • Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00620-020 | 8 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00620-021 | 13 uur
  • Vers vlees basis | ODB-Z00620-003 | 28 uur
  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00620-004 | 28 uur
  • Vleesproducten basis | ODB-Z00620-005 | 36 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00620-006 | 20 uur
  • Vers vlees gevorderd | ODB-Z00620-007 | 40 uur
  • Slager | ODB-Z00620-008 | 8 uur
  • Wild en gevogelte basis | ODB-Z00620-009 | 24 uur

Inhoud van de opleiding

De slager verwerkt en bereidt vlees, informeert klanten over het volledige slagerijassortiment teneinde vlees, vleesbereidingen en vleesproducten in de handel te brengen.