Gedaan met laden. U bevindt zich op: Taalwetwijzer: vernieuwde website én activiteitenverslag Nieuwsberichten van Binnenlands Bestuur

Taalwetwijzer: vernieuwde website én activiteitenverslag

Nieuwsbericht
17 januari 2024

Jaar 2024 start goed voor het Steunpunt Taalwetwijzer van het Agentschap Binnenlands Bestuur. Zij publiceerden zonet het nieuwe activiteitenverslag en brachten dat uit op de vernieuwde website.

Op 16 januari 2024 publiceerde het Steunpunt Taalwetwijzer het activiteitenverslag van het werkjaar 2022-2023 dat liep van september 2022 tot en met augustus 2023. Het jaarverslag gaat in op het takenpakket van het Steunpunt Taalwetwijzer. Het verschaft inzicht in de belangrijkste thema’s van de taalwetgeving waarbinnen de activiteiten kaderen. Het jaarverslag is gepubliceerd op de vernieuwde website van het Steunpunt Taalwetwijzer.

De website is overigens integraal een onderdeel geworden van het Vlaanderen.be-domein. De Taalwetwijzer wil - net als Vlaanderen.be - alle burgers informeren over de taalwetgeving op het grondgebied. En gezien de samenvallende doelgroep lag een alignatie voor de hand.