Gedaan met laden. U bevindt zich op: Van het kamp naar de klas Waarom lesgeven ook iets voor jou is

Van het kamp naar de klas

Heb je ervaring als monitor of begeleider? Geeft werken met jongeren jou energie? Heb je er al eens aan gedacht om voor de klas te staan? Misschien twijfel je nog - maar geen zorgen; jij hebt ongetwijfeld het verborgen talent waar wij naar op zoek zijn!

Wie ben jij?

Jij bent de leerkracht van morgen! Of overmorgen. Alleszins: de leraar van de toekomst. Geen futuristische robot, aangedreven door artificiële intelligentie en voorzien van 1.001 technologische snufjes om je leerlingen van antwoorden te voorzien nog voor ze hun vraag gesteld hebben. Jij werkt graag met jongeren, en brengt kennis over met passie en enthousiasme. Heb je al ervaring als monitor of jeugdbegeleider, en smaakt dat naar meer? Dan is het onderwijs zeker iets voor jou!

Waarom zou je het doen?

Er zijn genoeg redenen om ervoor te gaan; jij geeft jouw klasomgeving invulling naar jouw waarden. Die klasdynamiek bepaal je voor een groot deel zelf. Je maakt impact, inspireert en wil je creatieve insteek combineren met kennisoverdracht. Je vindt het geweldig om je leerlingen in hun kracht te zetten; je helpt hen ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze graag doen, en je begeleidt hen om ook buiten hun comfortzone te groeien.

Van het kamp naar de klas

Maak kennis met Robinne en Daan. Twee gepassioneerde leerkrachten die de overstap maakten van het kamp naar de klas. Van jeugdbeweging en muziekkamp naar het lager en secundair onderwijs. Ontdek hoe zij de overstap maakten.

Inhoud is aan het laden
Inhoud is aan het laden