Gedaan met laden. U bevindt zich op: Op kamp

Op kamp

Tijdens de schoolvakanties worden jaarlijks tal van kampen georganiseerd voor kinderen en jongeren. Van creatieve kampen tot sportkampen: er is voor elk wat wils. Vind een kamp naar wens, of ontdek tips om zelf een kamp te organiseren. 

Aanbod kampen

Kinderen op de speelplaats met hun begeleider.
© Lieven Van Assche

Op kampzoeker.be(opent in nieuw venster) vindt u vakantiekampen in Vlaanderen en Brussel voor kinderen tot en met 18 jaar. Via een eenvoudige zoekmodule kunt u op zoek gaan naar een geschikt vakantiekamp. U kunt er selecteren op:

  • leeftijd
  • periode
  • regio,
  • met of zonder overnachting

Ook Sport Vlaanderen organiseert jaarlijks meer dan 1.000 sportkampen in Vlaanderen. Op de website van Sport Vlaanderen vindt u een overzicht van het aanbod sportkampen(opent in nieuw venster). U kunt er kiezen uit kampen in verschillende sportcentra, internaat of externaat, verschillende sporttakken, leeftijdsgroepen en periodes.

Een kamp organiseren

Wilt u zelf een kamp organiseren? Bent u op zoek naar een geschikt jeugdverblijf, kampplaats of jeugdlokaal? Deze organisaties kunnen u helpen in uw zoektocht:

Zet uw kamp in de kijker

Via kampzoeker.be(opent in nieuw venster) kunt u uw kamp in de kijker zetten.V Voeg uw kamp toe aan de UiTdatabank(opent in nieuw venster), dan is uw kamp niet alleen terug te vinden op kampzoeker.be(opent in nieuw venster), maar ook op UiTinVlaanderen.be(opent in nieuw venster) en UiTmetVlieg.be(opent in nieuw venster).