Aanbod kampen

Kinderen op de speelplaats met hun begeleider.
© Lieven Van Assche

Op kampzoeker.be ((opent in nieuw venster)) vindt u vakantiekampen in Vlaanderen en Brussel voor kinderen tot en met 18 jaar. Via een eenvoudige zoekmodule kunt u op zoek gaan naar een geschikt vakantiekamp. U kunt er selecteren op:

  • leeftijd
  • periode
  • regio,
  • met of zonder overnachting

Ook Sport Vlaanderen organiseert jaarlijks meer dan 1.000 sportkampen in Vlaanderen. Op de website van Sport Vlaanderen vindt u een overzicht van het aanbod sportkampen ((opent in nieuw venster)). U kunt er kiezen uit kampen in verschillende sportcentra, internaat of externaat, verschillende sporttakken, leeftijdsgroepen en periodes.

Een kamp organiseren

Wilt u zelf een kamp organiseren? Opkamp.be ((opent in nieuw venster)) van De Ambrassade is dé portaalsite voor wie op zoek is naar een kampplaats en kampinformatie. De site bundelt 3 databanken van kampplaatsen in binnen- en buitenland. Daarnaast vindt u er allerhande relevante regelgeving en tips rond op kamp gaan.

Via kampzoeker.be ((opent in nieuw venster)) kunt u uw kamp in de kijker zetten. Voeg uw kamp toe aan de UiTdatabank ((opent in nieuw venster)), dan is uw kamp niet alleen terug te vinden op kampzoeker.be ((opent in nieuw venster)), maar ook op UiTinVlaanderen.be ((opent in nieuw venster)) en UiTmetVlieg.be ((opent in nieuw venster)).