Beschrijving

In deze tijden is het van groot belang dat er veilig gewerkt wordt zodat nieuwe besmettingen vermeden kunnen worden en zowel klant als poetshulp beschermd zijn. Huishoudhulpen hebben ongetwijfeld vele vragen rond het uitoefenen van hun talen : "Wat mag ik aanraken, mag ik op de normale manier verder poetsen, mag ik contact hebben met de klant,..." Mits het aanleren van de juiste handelingen en de nodige bewust wording moet de huishoudhulp in staat zijn om, zijn/haar job op een veilige manier uit te oefenen. Deze opleiding zal de nodige gemoedsrust teweeg brengen zodat men met het nodige zelfvertrouwen en zonder angst, het werk kan verder zetten.

Opleidingsduur

Deze vorming kan worden verzorgd voor maximaal 20 personen. Deze vorming bestaat uit een sessie van 3 uur en kan doorgaan zowel in de voor- als namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende organisatie.

Kostprijs

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs en bedraagt 137,00 euro/lesuur, of 411,00 voor 3 uur. Hierbij worden nog de verplaatsingskosten van de lesgever aangerekend. Deze prijs kan jaarlijks worden aangepast.
Adres
Kroonstraat 1
1750 Lennik
Routeplanner (opent in nieuw venster)