Gedaan met laden. U bevindt zich op: Sprankelend Schoon: een gids voor anderstalige huishoudhulpen

Sprankelend Schoon: een gids voor anderstalige huishoudhulpen

  • TALENTINDEX
  • Erkenningsnummer: VG_E_06663
  • Goedgekeurd op: 24 mei 2024

Beschrijving

Anderstalige huishoudhulpen hebben mogelijks beperkte kennis van het Nederlands, wat kan leiden tot miscommunicatie met zowel klanten als collega's. Deze opleiding in poetstechnieken en productkennis is essentieel voor de veiligheid van huishoudhulp en klant. Door een gedegen opleiding kunnen anderstalige huishoudhulpen leren hoe ze schoonmaakproducten veilig moeten gebruiken en mogelijke risico's kunnen vermijden. Een goede opleiding geeft anderstalige huishoudhulpen het zelfvertrouwen om hun taken adequaat uit te voeren, zelfs als ze de taal niet volledig beheersen. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving en verhoogt de tevredenheid van zowel de huishoudhulpen als de klanten. Door anderstalige huishoudhulpen de juiste opleiding te bieden, worden ze beter in staat gesteld om hun werk zelfstandig en effectief uit te voeren. Dit vergroot hun gevoel van eigenwaarde en versterkt hun positie op de arbeidsmarkt. Het draagt bovendien bij aan hun veiligheid, zelfvertrouwen en algehele prestaties, wat uiteindelijk resulteert in een betere dienstverlening aan de klant.

Opleidingsduur

De opleiding "Sprankelend Schoon: Een gids voor anderstalige huishoudhulpen" wordt klassikaal aangeboden in een pakket van 4 uren voor groepen van max. 15 anderstalige deelnemers. Een korte pauze van 10 à 15 min. is inbegrepen. Het aanvangsuur wordt afgesproken met de klant. De opleiding kan op locatie bij het bedrijf worden gegeven of op een externe locatie die wordt gehuurd. Op aanvraag kan TalentIndex een locatie voorzien. Deelnemers dienen vooraf geen voorbereidingen te maken. We vragen wel om een opgeladen GSM mee te brengen, vermits er met een vertaalapp wordt gewerkt. De opleiding is zeer praktijkgericht en stelt deelnemers in staat het geleerde onmiddellijk toe te passen op de werkplek. Onze docenten zijn dankzij hun jarenlange expertise doordrongen van de noden van anderstalige huishoudhulpen.

Kostprijs

De basisprijs bedraagt 680 € per dagdeel (4 uren) voor een groep van max. 15 deelnemers (*de prijs kan jaarlijks worden aangepast). Inbegrepen in deze prijs zijn: voorbereiding, ervaren docent, didactisch materiaal, cursusmateriaal en BTW. Prijs is exclusief verplaatsingskost van de docent (aan het wettelijk tarief). Eveneens niet inbegrepen in de prijs is de huur van een eventuele externe locatie. Deze kost valt ten laste van de klant. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven met ondersteuning van een vertaalapp, waardoor alle deelnemers inclusief kunnen deelnemen en de leerstof begrijpen. Onze ervaren trainers, gedreven door zowel hun inhoudelijke expertise als hun jarenlange ervaring in de dienstenchequesector, hebben tevens ervaring met het lesgeven aan anderstaligen, waardoor zij effectief kunnen inspelen op diverse leerbehoeften.