Gedaan met laden. U bevindt zich op: Stralend contact: klantgerichte communicatie voor anderstalige huishoudhulpen

Stralend contact: klantgerichte communicatie voor anderstalige huishoudhulpen

  • TALENTINDEX
  • Erkenningsnummer: VG_E_06664
  • Goedgekeurd op: 24 mei 2024

Beschrijving

Huishoudhulpen staan in nauw contact met klanten tijdens het uitvoeren van hun taken. Het is dan ook essentieel dat ze beschikken over de nodige communicatievaardigheden om een positieve ervaring voor klanten te waarborgen, conflicten te vermijden of op te lossen, en een sterke professionele relatie op te bouwen. Door goede communicatie kunnen huishoudhulpen de behoeften en verwachtingen van klanten beter begrijpen en erop reageren, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid. Door te leren hoe ze assertief en respectvol kunnen communiceren, kunnen zij situaties waarin klanten ontevreden zijn of vragen hebben, adequaat aanpakken en oplossen, waardoor het vertrouwen in de dienstverlening wordt versterkt.

Opleidingsduur

De opleiding “Stralend contact: klantgerichte communicatie voor anderstalige huishoudhulpen” wordt klassikaal aangeboden in een pakket van 4 uren voor groepen van max. 15 anderstalige deelnemers. Een korte pauze van 10 à 15 min. is inbegrepen. Het aanvangsuur wordt afgesproken met de klant. De opleiding kan op locatie bij het bedrijf worden gegeven of op een externe locatie die wordt gehuurd. Op aanvraag kan TalentIndex een locatie voorzien. Deelnemers dienen vooraf geen voorbereidingen te maken. We vragen wel om een opgeladen GSM mee te brengen, vermits er met een vertaalapp wordt gewerkt. De opleiding is zeer praktijkgericht en stelt deelnemers in staat het geleerde onmiddellijk toe te passen op de werkplek. Onze docenten zijn dankzij hun jarenlange expertise doordrongen van de noden van anderstalige huishoudhulpen.

Kostprijs

De basisprijs bedraagt 680 € per dagdeel (4 uren) voor een groep van max. 15 deelnemers (*de prijs kan jaarlijks worden aangepast). Inbegrepen in deze prijs zijn: voorbereiding, ervaren docent, didactisch materiaal, cursusmateriaal en BTW. Prijs is exclusief verplaatsingskost van de docent (aan het wettelijk tarief). Eveneens niet inbegrepen in de prijs is de huur van een eventuele externe locatie. Deze kost valt ten laste van de klant. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven met ondersteuning van een vertaalapp, waardoor alle deelnemers inclusief kunnen deelnemen en de leerstof begrijpen. Onze ervaren trainers, gedreven door zowel hun inhoudelijke expertise als hun jarenlange ervaring in de dienstenchequesector, hebben tevens ervaring met het lesgeven aan anderstaligen, waardoor zij effectief kunnen inspelen op diverse leerbehoeften.