Centra van Sport Vlaanderen

De 14 sportcentra van Sport Vlaanderen vindt u verspreid over heel Vlaanderen: van Genk tot Nieuwpoort, en van Liedekerke tot Blankenberge. De centra zijn er voor jong en oud, voor groot en klein. Iedereen die wil sporten is er welkom, ongeacht of u een beginnend liefhebber of een geoefend topsporter bent.

De centra van Sport Vlaanderen geven onderdak aan individuele sporters, maar ook aan sportclubs, verenigingen, scholen en bedrijven. In veel gevallen kunt u er ook terecht voor weekendarrangementen, sportkampen of sportarrangementen.

Op de website van Sport Vlaanderen vindt u meer informatie over de sportcentra van Sport Vlaanderen (opent in nieuw venster).

Zoekpagina voor sportplaatsen

Vlaanderen telt meer dan 19.000 sportaccommodaties waar iedereen, jong en oud, zich sportief kan uitleven. Van atletiekpistes en kunstgrasvelden, tot zwembaden en sporthallen. Via de zoekpagina voor sportplaatsen (opent in nieuw venster) van Sport Vlaanderen vindt u de juiste locatie voor uw sportieve plannen. U kunt er o.a. selecteren op sporttak en locatie.

Sporten in de natuur

Ook in de vrije natuur kunt u aan sport doen. Wie er graag op uit trekt om te joggen, te wandelen of te mountainbiken, zal snel merken dat het aanbod in Vlaanderen uitgebreid en gevarieerd is. Op de website van Sport Vlaanderen vindt u meer informatie over sporten in de natuur (opent in nieuw venster), zoals mountainbiken, Vlaamse loopomlopen en fit-o-meters.​

Adres

Arenberggebouw

Arenbergstraat 5, 1000 Brussel

Routeplanner
Website
https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/onze-centra/
Email
sportkampen@sport.vlaanderen
Telefoon
02 209 45 33