Gedaan met laden. U bevindt zich op: Welkom in de Smaakhaven
Welkom in de Smaakhaven
In de wereld van gastronomie is Vlaanderen altijd een baken van vakmanschap en innovatie geweest. Van de meester-brouwers die onze biercultuur definiëren tot de meester-chocolatiers die onze zoete tradities koesteren. Van de topchefs die onze keukens verrijken tot de creatieve geesten die onze culinaire grenzen verleggen. Zij allen hebben onze regio wereldwijd op de kaart gezet.
Het is de unieke mix van innovatie, vakmanschap en traditie die onze identiteit kenmerkt. Van Jan van Eyck in de 15e eeuw tot de moderne creatieve geesten van vandaag, dit recept voor succes heeft de tand des tijds doorstaan.

Lees de publicatie
Deze publicatie kunt u gratis bestellen.
- Uitgever
- Publicatiedatum
- September 2024
- Publicatietype
- Brochure
- Thema's
- Beleid en regelgeving cultuur, jeugd, sport, media en toerisme