Gedaan met laden. U bevindt zich op: Eerste onderrichtingen verstuurd via Loket Lokale Besturen Vlaanderen kiest

Eerste onderrichtingen verstuurd via Loket Lokale Besturen

Lokale verkiezingen
2 juli 2024

De onderrichtingen voor magistraten, gemeenten en provincies zijn beschikbaar via het Loket Lokale Besturen. Binnenkort volgen de onderrichtingen voor de hoofdbureaus, stem- en telbureaus.

Het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) communiceert met de lokale besturen via het Loket Lokale Besturen(opent in nieuw venster). Dat is een online toepassing van ABB voor gegevensdeling tussen de lokale besturen en het agentschap.

Via die toepassing heeft ABB inmiddels verschillende onderrichtingen voor de lokale en provinciale verkiezingen op 13 oktober 2024 verstuurd naar de lokale besturen. Op dit moment zijn de onderrichtingen voor de gemeenten, voor de provincies en voor de magistraten beschikbaar. Binnenkort volgen ook de onderrichtingen voor de hoofdbureaus, de stem- en telbureaus. De magistraten hebben hun onderrichtingen via de rechtbank van eerste aanleg of e-mail ontvangen.

Hou als gemeentelijk coördinator dus zeker het Loket Lokale Besturen in de gaten, zo ben je mee met de laatste onderrichtingen. Heb je vragen over deze onderrichtingen? Neem contact op via info@vlaanderenkiest.be