Gedaan met laden. U bevindt zich op: Slager - charcutier

Slager - charcutier

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00631
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 324 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules

  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00631-001 | 28 uur
  • Verkoop van kaas | ODB-Z00631-010 | 24 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00631-011 | 52 uur
  • Wild en gevogelte basis | ODB-Z00631-012 | 24 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00631-002 | 20 uur
  • Vers vlees gevorderd | ODB-Z00631-003 | 40 uur
  • Slager | ODB-Z00631-004 | 8 uur
  • Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00631-005 | 32 uur
  • Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00631-006 | 32 uur
  • Slager-charcutier | ODB-Z00631-007 | 8 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00631-008 | 32 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00631-009 | 24 uur

Inhoud van de opleiding

De slager specialiseert zich verder in gevorderde vleesproducten en fijne vleeswaren. Zo kan de cursist terecht in een vleesverwerkend bedrijf of aan de slag als (zelfstandig) charcutier.