Hoe kunt u opmerkingen doorgeven? 

Van 31 mei tot en met 29 juli 2023 kunt u opmerkingen bezorgen:

De vervoerregio Vlaamse Rand is samengesteld uit deze 33 gemeenten: Affligem, Asse, Beersel, Bever, Buggenhout, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Kampenhout, Kraainem, Lennik, Liedekerke, Linkebeek, Londerzeel, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel, Ternat, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst.

Meer info

Het Regionaal Mobiliteitsplan kadert binnen basisbereikbaarheid, de Vlaamse visie op mobiliteit. Met basisbereikbaarheid zet Vlaanderen in op een efficiënter, duurzamer en flexibeler vervoer waarin het combineren van verschillende vervoermiddelen centraal staat. Voor de realisatie van basisbereikbaarheid werden de driehonderd Vlaamse steden en gemeenten opgedeeld in 15 vervoerregio’s. Binnen deze vervoerregio’s werken de gemeenten samen een mobiliteitsplan uit, specifiek voor hun regio.

Meer info over Vervoerregio Vlaamse Rand op vervoerregiovlaamserand.be

Specifiek aangeschreven instanties dienen de voor hen aangegeven procedure te volgen.

Bericht bestemd voor de inwoners van de gemeenten Bever, Drogenbos, Kraainem, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode, Wemmel en Wezembeek-Oppem (gemeenten met taalfaciliteiten): raadpleeg de website van de gemeente voor toegang tot de informatie en documenten in de taal van uw keuze met betrekking tot dit openbaar onderzoek.