Gedaan met laden. U bevindt zich op: Maak een afspraak bij de Vlaamse Belastingdienst

Maak een afspraak bij de Vlaamse Belastingdienst

Maak een afspraak met een medewerker van de Vlaamse Belastingdienst voor een online gesprek (videobellen) of een bezoek in een van de zetels.

De Vlaamse Belastingdienst int de meeste Vlaamse belastingen, zoals onroerende voorheffing, verkeersbelastingen, erfbelasting, registratiebelasting. Voor personenbelasting kan u terecht bij de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën(opent in nieuw venster).

Afspraak voor online gesprek (videobellen)

U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een online gesprek (videobellen via PC, laptop, tablet of smartphone) met een medewerker van de Vlaamse Belastingdienst.

  • Kies in de boekingsmodule voor online afspraken(opent in nieuw venster) de belasting waarvoor u een gesprek wilt en een beschikbaar tijdstip.
  • U krijgt een bevestigingsmail op het mailadres dat u opgeeft en een link (voor de videobel-toepassing Teams) om het gesprek te kunnen starten.
    • Ga op het gekozen tijdstip naar de bevestigingsmail via uw PC, laptop, tablet of smartphone
    • Klik op “deelnemen aan uw afspraak” om de sessie te starten.
  • U hebt geen specifieke applicatie of software nodig; een goed werkende internetverbinding is voldoende. Als u de link volgt, krijgt u de keuze om de app Teams te downloaden, maar dat is niet noodzakelijk. U kan ook kiezen om deel te nemen op internet. Uw browser vraagt mogelijk of de toepassing uw microfoon en camera mag gebruiken. Zorg ervoor dat u dit toestaat, zodat u gezien en gehoord wordt tijdens de vergadering.

Afspraak voor fysiek bezoek op een beschikbare locatie

Wegwijzer naar loketten en spreekruimtes Vlaamse Belastingdienst Aalst
© Absoluut (in opdracht van Vlaamse Belastingdienst)

U kunt rechtstreeks een afspraak maken met een medewerker van de Vlaamse Belastingdienst.

Kies:

  • uit onderstaande links de belasting waarvoor u een gesprek wilt;
  • voor een fysiek bezoek aan een beschikbare locatie, of voor een online gesprek (videobellen);
  • een beschikbaar tijdstip.