Gedaan met laden. U bevindt zich op: Meldpunt van de Vlaamse Sociale Inspectie voor inbreuken in het kader van werk en sociale economie Werk & Sociale Economie

Meldpunt van de Vlaamse Sociale Inspectie voor inbreuken in het kader van werk en sociale economie

Wenst u een melding te doen van een inbreuk op de toepassing of uitvoering van Vlaamse maatregelen in het kader van werk & sociale economie?
Of bent u geconfronteerd met discriminatie op het werk?
Contacteer de Vlaamse Sociale Inspectie via één van de volgende meldpunten.

Meldpunt Discriminatie op het werk

Hier kunt u een klacht indienen over discriminatie op het werk. Om een geval van discriminatie te melden bij het Meldpunt Werkgerelateerde Discriminatie, gelden specifieke voorwaarden en procedures. Als onze diensten niet bevoegd zijn om uw klacht te behandelen, geven we die door aan de juiste instantie.

Meldpunt voor inbreuken op de toepassing of uitvoering van Vlaamse maatregelen in het kader van werk & sociale economie

Hier kunt u een melding indienen over (mogelijke) inbreuken op de toepassing of uitvoering van Vlaamse maatregelen in het kader van werk. Een overzicht van de maatregelen waarvoor u een melding kan doen, kan u terugvinden op de contactpagina van de Vlaamse Sociale Inspectie. Als onze diensten niet bevoegd zijn om uw klacht te behandelen, geven we die door aan de juiste instantie.

De Vlaamse Overheid is niet bevoegd voor het behandelen van meldingen inzake zwartwerk. Hiervoor kan u terecht op het Meldpunt voor een eerlijke concurrentie(opent in nieuw venster).