Gedaan met laden. U bevindt zich op: Goedele Van der Spiegel maakt de overstap naar Natuur en Bos Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Goedele Van der Spiegel maakt de overstap naar Natuur en Bos

Nieuwsbericht
17 mei 2023

Goedele Van der Spiegel, afdelingsverantwoordelijke Kanaaloplossingen van Digitaal Vlaanderen, is door de Vlaamse Regering aangesteld als administrateur-generaal van het agentschap Natuur en Bos.

Goedele heeft de voorbije jaren in verschillende rollen bij Digitaal Vlaanderen vooral gewerkt op de relatie burger en digitalisering, en heeft zo een cruciale rol gespeeld bij de uitbouw en het succes van Mijn Burgerprofiel.

Jan Smedts: “Ik feliciteer Goedele van harte met haar benoeming en ik kijk er naar uit om verder samen te werken in haar nieuwe rol. Ook in de domeinen Natuur en Bos zal digitalisering een heel belangrijke rol zijn, en daar gaan we goed samenwerken. De benoeming benadrukt dat Digitaal Vlaanderen een vijver van talent is waar heel wat topmensen werken

Goedele start in haar nieuwe rol op 1 juli. Voor de opvolging van Goedele gaan we zo snel mogelijk een interim verantwoordelijke aanduiden, in afwachting van een nieuwe en definitieve kandidaat.