Ons verhaal

De wereld verandert. Noden veranderen. Digitalisering staat hoger dan ooit op de Vlaamse agenda. Digitaal Vlaanderen beantwoordt aan deze nood. We willen de motor zijn voor de digitale transformatie van overheden in Vlaanderen.

Digitaal Vlaanderen bundelt de krachten van Informatie Vlaanderen en de afdeling ICT van Het Facilitair Bedrijf. Deze samensmelting was een logische volgende stap voor een efficiënte digitale bediening van burgers, bedrijven en verenigingen. We werken als one-stop-shop waar klantvriendelijkheid en vooruitstrevendheid centraal staan. Ons doel? Een voortrekkersrol opnemen in de samenleving. We bouwen dagelijks verder aan een efficiënte, toekomstgerichte overheid.

Onze missie

Digitaal Vlaanderen is een geëngageerde, klantgerichte businesspartner voor Vlaamse overheidsdiensten en lokale overheden. We bieden hen een voorsprong door digitale oplossingen aan te bieden die binnen een breed en schaalbaar ecosysteem te situeren zijn. Een intelligente en wendbare dienstverlening staat hierbij steeds centraal.

Dankzij onze herbruikbare producten en diensten, onze digitale expertise en een breed inzetbaar netwerk van publieke en private partners, is Digitaal Vlaanderen een evidente partner voor het bedienen van burgers, bedrijven en organisaties.

We werken als one-stop-shop waar klantvriendelijkheid en vooruitstrevendheid centraal staan. Ons doel? Een voortrekkersrol opnemen in de samenleving.

Onze medewerkers

Onze medewerkers hebben de neuzen in dezelfde richting. Als één geoliede machine willen we met z’n allen vooruit. Dat uit zich in de verschillende dienstverleningen waar met hart en ziel aan wordt gewerkt. We zetten onze schouders onder projecten met een grote maatschappelijke impact. Wij sleutelen dagelijks verder aan de digitale transformatie van overheden in Vlaanderen. Want de overheid van morgen krijgen we door er vandaag aan te bouwen.

Bouw jij met ons mee? Ontdek onze vacatures.