Gedaan met laden. U bevindt zich op: Werken voor Digitaal Vlaanderen Over ons

Werken voor Digitaal Vlaanderen

Onze samenleving wordt voortdurend opgejaagd door de stormachtige ontwikkelingen in de informatie- en datatechnologie. Ook overheden kunnen niet achterblijven. Dat maakt onze opdrachten even uitdagend als interessant.

Digitaal Vlaanderen is uniek. Als agentschap en als werkgever nemen we een aparte positie in binnen de Vlaamse overheid. Werken voor Digitaal Vlaanderen betekent dat het aan uitdagingen niet ontbreekt. In ons agentschap liggen veel kansen om initiatief te nemen en zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We zijn trots op onze cultuur van vrijheid en openheid, waar inspraak evident is, waar job-ethiek primeert en waar – moet het gezegd? – de lat soms hoog ligt.

Ons dna is doen

Ontmoet enkele toekomstige collega's

Wil jij te weten komen hoe het eraan toe gaat bij Digitaal Vlaanderen? Ontdek dan hier de verhalen van enkele collega’s.

Wie zijn onze klanten?

Onze afnemers situeren zich binnen de Vlaamse overheden, de lokale besturen en steeds vaker ook bij Europese instellingen en bedrijven. Dit leidt tot intense samenwerkingen over de grenzen van de teams en de afdelingen heen.

Digitaal Vlaanderen is vandaag één van de grootste Vlaamse werkgevers voor ICT-talent. Om ons aanbod op het vlak van digitale transformatie compleet te maken, werken we nauw samen met 5 ICT-partners in 6 verschillende domeinen.

Ontdek 3 manieren om bij Digitaal Vlaanderen aan de slag te gaan:

  • als vaste medewerker met een ambtenarenstatuut,
  • als vaste medewerker via Vlaanderen Connect,
  • als externe medewerker via USG.

Er heersen veel misverstanden rond werken voor de Vlaamse overheid. Eén van de belangrijkste is dat ICT profielen niet marktconform geremunereerd zouden worden. Dankzij bovenstaande oplossingen kunnen wij bij Digitaal Vlaanderen competitieve voordelen aanbieden in een aangename werkomgeving met een maatschappelijk doel. We zoeken graag samen met jou naar de beste oplossing. Heb je een aantrekkelijke vacature gevonden en wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan zeker eens contact op. We vertellen je graag meer.