Gedaan met laden. U bevindt zich op: Cultuur en leiderschap Over ons

Cultuur en leiderschap

De basis van onze cultuur is die van een overheidsinstelling die pluralistisch, open, respectvol en inclusief is.

Wat ons bijzonder maakt is het feit dat we de uitdagingen van een IT-bedrijf combineren met een maatschappelijk relevante opdracht. Wie werkt voor Digitaal Vlaanderen komt dan ook terecht in een dynamische, snel veranderende omgeving.

Niet voor niets wordt de dynamiek in ons agentschap vergeleken met die van een startup.

Onze waarden

 • Stap 1

  #Samensterk

  Samen bereiken we meer. Samen zijn we dé sterke en betrouwbare partner voor onze klant. Daarom werken we multidisciplinair als één organisatie: over de grenzen van het eigen team of afdeling en met onze ICT-partners. We hechten veel belang aan een positieve samenwerking waar iedereen in zijn sterkte kan staan, zich goed voelt en plezier kan vinden in het werk. We zijn open en transparant over de teams heen, en hebben vertrouwen in elkaar. Ons werk heeft betekenis en door samen te werken hebben we meer maatschappelijke impact.


 • Stap 2

  #Wedurvenspringen

  Als de samenleving verandert, veranderen we mee. We volgen onze klanten en hun noden en passen ons aanbod aan. We nemen initiatief en we durven springen als er zich kansen voordoen. We zijn gedreven en ambitieus en we houden ervan om uitgedaagd te worden. We krijgen energie van complexe uitdagingen. Samen zijn we de voortrekker van digitale transformatie bij de overheid.

 • Stap 3

  #Wezijndoeners

  We zijn professionals én doeners. We stoppen niet bij mooie woorden en analyses, het liefst gaan we door tot we top resultaten afleveren en beheren. We leren elke dag bij, en we nemen verantwoordelijkheid, als het goed en minder goed gaat. We kunnen onze lat hoog leggen omdat we sterk zijn op het vlak van digitale transformatie op basis van onze producten, data en onze operationele basis.