Mijn Burgerprofiel groeit zowel in aantal gebruikers als op het vlak van het aanbod. Dat is goed nieuws, want hiermee wordt opnieuw duidelijk dat steeds meer mensen de voordelen ontdekken van één centrale plaats om al hun zaken te regelen met de overheid. En dat is precies wat Mijn Burgerprofiel biedt: wie éénmaal is aangemeld, krijgt meteen toegang tot alle persoonlijke informatie van de gekoppelde besturen en overheidsdiensten ((opent in nieuw venster)). Om de groei in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat lokale besturen en Vlaamse overheden snel kunnen aansluiten, steekt Mijn Burgerprofiel een tandje bij door ondermeer een vast spreekuur te organiseren.

Welkom op het technisch spreekuur

Met een technisch spreekuur op vaste momenten - elke dinsdagnamiddag, tussen 13:00 en 14:00 uur via Teams - wil Mijn Burgerprofiel ondersteuning bieden bij het integratietraject. Iedereen is welkom: lokale besturen, Vlaamse entiteiten, dienstenleveranciers en andere organisaties die inhoudelijke en/of technische vragen willen stellen over de koppeling met Mijn Burgerprofiel. Aanmelden hoeft niet. Gewoon inloggen via de link onderaan dit bericht en u wordt meteen geholpen. Het doel van het spreekuur is een vast moment voor concrete kennisdeling aanbieden.

Technisch en inhoudelijk

Elke dinsdag tussen 13 uur en 14 uur staat onze technische expert klaar met advies en concrete oplossingen. We behandelen technische en inhoudelijke vragen die tijdens integratietrajecten naar boven komen: de aansluitingen op de global header/footer, Dossierstatusinformatie (DOSIS), Notificaties, Attesten, Uw gegevens en de Aanvraagmodule. Alle vragen kunnen live en ad hoc gesteld worden. Of ze kunnen vooraf bezorgd worden, eventueel anoniem, zodat er voldoende tijd kan worden ingepland bij de experten.

Praktisch

Deelnemen kan elke dinsdagnamiddag, tussen 13:00 en 14:00 uur via deze Teams-link ((opent in nieuw venster)).

Vragen of opmerkingen voegt u toe op de documtentatiepagina van het spreekuur dat u het beste past ((opent in nieuw venster)). U kunt dat ook anoniem doen.

Nog meer ondersteuning