Voor wie is het Beheerportaal?

Het Beheerportaal biedt API-beheerders en -eigenaars van Vlaamse en lokale overheden de mogelijkheid om op autonome basis hun API’s die met ACM geïntegreerd zijn, te beheren – met inbegrip van de client-applicaties die hun API’s mogen consumeren. Het Beheerportaal is met andere woorden een self-service-tool die leidt tot een verhoogde aansluitingsflexibiliteit.

Inhoud van de infosessie

De werking van de eerste module van het nieuwe Beheerportaal, de OAuth Client Credentials Grant-beheermodule, wordt kort toegelicht. In deze module kunnen API’s die in een server-naar-server context geïntegreerd zijn met het Vlaams Toegangsbeheer (ACM) op basis van het OAuth-protocol, volledig autonoom beheerd worden. Ook de client applicaties die uw API mogen consumeren horen daarbij.

Tijdens de infosessie wordt een live demo in de testomgeving gegeven. Wie vragen heeft, kan die stellen via de chat of tijdens de vragenronde.

De sessie wordt ook opgenomen en verspreid via een volgende nieuwsbrief van Digitaal Vlaanderen.

Hebt u interesse in de demo?

U bent van harte welkom.

Schrijf vandaag nog in voor de sessie op woensdag 19 april(opent in nieuw venster) van 14u tot 15u en ontdek als eerste het nieuwe selfservice Beheerplatform.