Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vastgoedinformatieplatform wint Real Estate Award Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Vastgoedinformatieplatform wint Real Estate Award

Blogbericht
4 oktober 2022

Op 29 september ontving Digitaal Vlaanderen de Real Estate Award in de categorie ‘vastgoedambassadeur’ (politicus of organisatie die zich inzet voor de sector). De Real Estate Award wordt jaarlijks toegekend door CIB(opent in nieuw venster). Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector. Sammy Parmentier, product owner Vastgoedinformatieplatform en Bjorn De Vidts, afdelingshoofd en transitiemanager Datanutsbedrijf, namen voor Digitaal Vlaanderen de honneurs waar in Brugge.

 

“We kregen de Award voornamelijk vanwege onze heldere organisatorische aanpak, en onze samenwerking met ORIS (Open Real Estate Information Services) en hun RealSmart-toepassing voor digitale transformatie in de sector. De jury had oog voor de vele business werkgroepen, publieke demo’s en gesprekken die wij organiseerden met gebruikers en stakeholders” aldus Björn De Vidts.

Een mooie bekroning op een mooie samenwerking met de partners CIB, Fednot, VVSG, vlak voor de eerste lancering!