Gedaan met laden. U bevindt zich op: GRB in cijfers Basiskaart Vlaanderen (GRB)

GRB in cijfers

Basiskaart Vlaanderen (GRB) in cijfers en rapporten, kaarten, tabellen en grafieken:

Actuele rapporten Basiskaart Vlaanderen

 • Dashboard Basiskaart Vlaanderen per gemeente(opent in nieuw venster): Dit rapport bevat:
  • een overzicht van alle openstaande en verwerkte anomalieën (ano) sinds de start van de bijhouding via managed service op 1/06/2023. Raadpleeg dit per gemeente en per thema op dashboard, kaart en lijstweergave.
  • de laatste bijwerkingsdatum voor de entiteit administratief perceel (adp).
  • de datums van de laatste screening en bijwerking van het openbaar domein en van de binnengebieden. De toestandsdatum van de bijwerking binnengebieden is de vluchtdatum van de luchtbeelden die werden gebruikt om de screening uit te voeren.
 • Wijzigingen Basiskaart Vlaanderen(opent in nieuw venster): Raadpleeg het aantal wijzigingen in de Basiskaart Vlaanderen (GRB) via verschillende thema’s.
 • As-builtplannen per gemeente:(opent in nieuw venster) Raadpleeg het aantal aan Digitaal Vlaanderen bezorgde as-builtplannen volgens ligging (per gemeente). Voor elk as-builtplan kan je ook de status (vb. geleverd, goedgekeurd, gereleaset) opvolgen.
 • Meldingen op de Basiskaart(opent in nieuw venster): Dit rapport toont de meldingen op de Basiskaart Vlaanderen (GRB) per gemeente.
 • Lijst landmeters as-builtplannen:(opent in nieuw venster) Dit rapport geeft een overzicht van landmeters die reeds goedgekeurde as-builtplannen hebben aangeleverd aan Digitaal Vlaanderen. Het rapport toont ook hoeveel as-builtplannen elke landmeter aanleverde sinds de start van het proces in 2015 en wat zijn goedkeuringspercentage daarvoor is.

Rapporten Basiskaart Vlaanderen tem 31/05/2023 (oude bijhoudingsprocessen):

Met vragen over bovenstaande rapporten kan je terecht bij de Helpdesk Digitaal Vlaanderen: digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie), tel. 09 276 15 00, elke werkdag van 8u tot 19u.