Gedaan met laden. U bevindt zich op: Cloud en datacenterdiensten ICT-raamcontracten

Cloud en datacenterdiensten

De Cloud- en datacenterdiensten omvatten de applicatie- en systeemondersteunende faciliteiten die klanten en/of door klanten ingeschakelde applicatie-dienstverleners nodig hebben om het operationeel beheer (‘run’) van hun applicaties te kunnen uitvoeren.

Wat houdt het dienstenpakket in?

De Cloud- en datadiensten stellen de klant in staat om basis IT-Infrastructuurdiensten af te nemen van een professionele organisatie die schaalvoordelen en goede praktijken kan aanwenden om op ieder moment tot een optimale prijs te komen en de ‘total cost of ownership’ (TCO) voor de klant te reduceren.

Het doel is dat klanten - door gebruik te maken van dit dienstenpakket - hun applicaties operationeel kunnen beheren of laten beheren door een applicatieve dienstverlener. De volgende diensten worden onderscheiden:

Atos

Atos is een wereldleider in digitale transformatie met 105.000 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Als Europese nummer één op het gebied van cyberbeveiliging, cloud, de digitale werkplek en high-performance computing, biedt Atos op maat gemaakte end-to-end-oplossingen voor de publieke sector in 71 landen.

Raamovereenkomst:

Atos staat voor een multicloud aanpak waarbij zowel private, als public cloud aangeboden worden. Via een groeiend modulair aanbod van innovatieve bouwstenen garandeert Atos de Vlaamse overheid ontzorging en bijkomende waarde.