Gedaan met laden. U bevindt zich op: Voorwaarden om een traject bij een erkend EVC-centrum op te starten

Voorwaarden om een traject bij een erkend EVC-centrum op te starten

Hoeveel ervaring je precies nodig hebt, hangt af van wat van jou verwacht wordt tijdens de tests. De hoeveelheid ervaring zal niet voor alle beroepen en competenties even hoog zijn. Om te weten wat er precies verwacht wordt, kun je de informatie over beroepen nalezen of contact opnemen met het EVC-testcentrum(opent in nieuw venster).

Hoe goed je Nederlands moet zijn, hangt af van het beroep waarvoor je je wil laten testen. Voor gids en kinderbegeleider is er bijvoorbeeld een goede kennis van het Nederlands vereist, voor uitbener-uitsnijder of reachtruckchauffeur een basiskennis omdat de instructietaal voor de proeven het Nederlands is. Om te weten hoe goed je Nederlands moet zijn, kun je de informatie over beroepen doornemen of contact opnemen met het EVC-testcentrum(opent in nieuw venster).

Je hoeft geen werknemer te zijn om in aanmerking te komen voor een EVC-traject bij een EVC-testcentrum. Zowel werkzoekenden, werkenden als zelfstandigen zijn welkom. Als je werknemer bent, kies je zelf of je je werkgever op de hoogte brengt.