Schrapping erkenning

De Secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie heeft namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid bij besluit van 1 september 2020 de erkenning op naam van AB Service Vecht en Amstel BV, Rendementsweg 2c, 3641 SK Mijdrecht, Nederland, om onder het nummer VG.2044/C de activiteit als uitzendbureau in de bouwsector in het Vlaamse Gewest uit te oefenen, geschrapt met ingang van 1 september 2020.

De Secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie heeft namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid bij besluit van 1 september 2020 de erkenning op naam van Bostonair LTD, Norwood House, Beverley HU17, 9ET East Yorkshire, United Kingdom, om onder het nummer VG.0913/BU de activiteit als uitzendbureau algemeen in het Vlaamse Gewest uit te oefenen, geschrapt met ingang van 1 september 2020.

De Secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie heeft namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid bij besluit van 6 augustus 2020 de erkenning op naam van Your Protein BVBA, Baron Albert D’huartlaan 35, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, om onder het nummer VG.2229/U de activiteit als uitzendbureau in het Vlaamse Gewest uit te oefenen, geschrapt met ingang van 6 augustus 2020.

De Secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie heeft namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid bij besluit van 1 juli 2020 de erkenning op naam van AB werkt service I , Mussenberg 5, 6049 GZ Roermond, Nederland, om onder het nummer VG.1660/BUC de activiteit als uitzendbureau met uitzendactiviteiten in de bouwsector in het Vlaamse Gewest uit te oefenen, geschrapt met ingang van 1 juli 2020. De firma blijft erkend om onder het nummer VG 1660/BU de activiteit als uitzendbureau algemeen in het Vlaamse Gewest uit te oefenen.

De Secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie heeft namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid bij besluit van 29 juni 2020 de erkenning op naam van Payroll Solutions BVBA, Beukenlei 20A, 2960 Brecht, om onder het nummer VG.2183/UC de activiteit als uitzendbureau algemeen en met uitzendactiviteiten in de bouwsector in het Vlaamse Gewest uit te oefenen, geschrapt met ingang van 1 juli 2020.

Overdracht erkenning

De erkenning op naam van Accent Jobs for People BV, Transingel 15, 4810 AB Breda, Nederland, om onder het nummer VG 2088/UC de activiteiten als uitzendbureau algemeen met uitzendactiviteiten in de bouwsector in het Vlaamse Gewest uit te oefenen wordt geschrapt in hoofde van voornoemde onderneming en wordt toegekend door middel van overdracht aan Covebo Productie en Logistiek BV, Ambachtsstraat 13, 3861 RH Nijkerk, Nederland. De erkenning geldt voor een periode van onbepaalde duur.

Intrekking erkenning

Geen recente intrekkingen

Contact

Organisatie: Departement Werk en Sociale Economie
Dienst: Dienst Dienstencheques & Uitzend