Gedaan met laden. U bevindt zich op: Huur van een betaalbare woning in de Vlaamse rand rond Brussel via Vlabinvest

Huur van een betaalbare woning in de Vlaamse rand rond Brussel via Vlabinvest

Vlabinvest, het Agentschap voor Grond- en Woonbeleid voor Vlaams-Brabant, biedt kwaliteitsvolle en betaalbare huurwoningen aan in de Vlaamse rand rond Brussel aan gezinnen of alleenstaanden met een laag tot middelgroot inkomen

Vlabinvest verhuurt deze woningen in alle gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde en de gemeenten Bertem, Huldenberg, Kortenberg en Tervuren van het arrondissement Leuven. Het volledige werkgebied van Vlabinvest(opent in nieuw venster) bestaat uit 39 gemeenten.

Voorwaarden

Als u een woning via Vlabinvest wilt huren, gelden volgende voorwaarden:

  • U moet meerderjarig zijn
  • U moet ingeschreven zijn in het bevolkings- of vreemdelingenregister
  • U moet voldoen aan de inkomensvoorwaarden.

Lees alle voorwaarden(opent in nieuw venster) op Vlabinvest.be.

Procedure

Inschrijven

Vlabinvest werkt samen met enkele sociale huisvestingsmaatschappijen in de regio(opent in nieuw venster). Bij die maatschappijen kunt u terecht om u in te schrijven. Zij kunnen u ook meer informatie geven over de verdere procedure en het woningenaanbod.

Voorrang

Wie aan de voorwaarden voldoet en een sterke maatschappelijke en/of economische en/of socioculturele band heeft met de regio, kan mogelijk voorrang krijgen. Bij uw inschrijving zal worden gevraagd om bewijsstukken te overhandigen die de voorrang kunnen aantonen.