Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ontwikkeling topkader Informatie voor topkader

Ontwikkeling topkader

Wil jij als lid van het topkader jezelf verder ontwikkelen of professionaliseren? Ben je op zoek naar ontwikkelinitiatieven voor je organisatie? Of ben je benieuwd naar ontwikkeltrajecten en netwerkmogelijkheden? Deze webpagina bundelt alle informatie.

Ontwikkel jezelf

 • Wat?

  In de pool van leiderschapscoaches van de Vlaamse overheid zitten een aantal executive coaches. Deze coaches richten zich op coachees van het topkader.

  Een executive coach helpt je bij je groei als leidinggevende, bij strategische uitdagingen of optimalisatie- of verandertrajecten in je organisatie.

  Goed om te weten

  Hoe aanvragen?

  Wil je graag een beroep doen op een executive coach? Schrijf je in via het inschrijvingsformulier(opent in nieuw venster).

 • Opleidingen in het open aanbod

  • In de module Leren van Vlimpers is een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar. Denk aan leiderschapsopleidingen, webinars, podcasts, …
   • Via de zoekterm ‘leidinggeven’ vind je het overzicht terug.
   • Heeft je entiteit via AgO een licentie op de digitale leerbibliotheek van GoodHabitz? Dan zijn er best wel wat e-learnings die interessant kunnen zijn (bijvoorbeeld ‘messcherp onderhandelen’, ‘tribes van de toekomst’, …)

  Specifieke opleidingen georganiseerd door AgO voor het topkader

 • De FIO is het feedbackinstrument voor ontwikkeling van leiderschap. Dit 360°-bevragingsinstrument is gericht op ontwikkeling, helpt je werken aan je leiderschapskwaliteiten en stimuleert een cultuur van feedback.

  Lees meer op de webpagina ‘FIO’.

Professionaliseer jezelf

Heb jij interesse om de rol van coach of mentor op te nemen? Dan is een opleiding verplicht. AgO kan bij voldoende interesse onderstaande opleidingen organiseren:

Ontwikkel je entiteit

Wil je samen met je entiteit aan de slag in het kader van een fusie of een andere verandering die je zal inzetten? Heeft je entiteit nood aan begeleiding in strategisch management? Wil je samen met je directiecomité een opleiding volgen? Ben je op zoek naar ondersteuning voor je managementtweedaagse?

Neem contact op met je HR-businesspartner. Die heeft een goed zicht op welke raamcontracten er zijn om jou en je entiteit hierin te ondersteunen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met het team Leiderschap (zie onder) en we bekijken samen met jou wat de beste oplossing voor jouw vraag is.