Het InnovatieNetwerk Overheid verbindt en inspireert

Innovatie gebeurt vandaag al op veel plaatsen en vanuit verschillende invalshoeken. In opdracht van de Vlaamse Regering zet het InnovatieNetwerk Overheid (INO) zich in om:

  • innovatoren met elkaar te verbinden in een netwerk: via open uitwisselingsmomenten, thematische leertrajecten en rond instrumenten en goede praktijken.
  • actief samen te werken met initiatieven die de innovatiecultuur versterken binnen en rond de Vlaamse overheid: om de impact van deze initiatieven te verhogen en hun inzichten te verspreiden.

INO wil een plaats zijn waar innovatoren frisse contacten leggen, open leren van elkaars praktijken, en (samen) innovatieprojecten aanpakken. Een plek waar ontmoeting en uitwisseling leidt tot concrete experimenten en samenwerkingen.

Door de innovatiekracht van Vlaamse ambtenaren te versterken kunnen we van ‘Civil Servant’ naar ‘Civil Entrepreneur’ gaan. De overheid kan alleen inspelen op de uitdagingen van de 21ste eeuw, wanneer ze veerkrachtig en pro-actief is.

Martin Ruebens

projectleider InnovatieNetwerk Overheid

Word lid van de INO LinkedIn groep

Wil je in contact komen met andere innovatoren binnen en rond de Vlaamse overheid? Of wil je vragen, inzichten en inspiratie delen? Op zoek naar sparringpartners voor je innovatieve projecten?

Word lid van de INO LinkedIn groep ((opent in nieuw venster))

Abonneer je op de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten van INO, abonneer je dan op de INO-nieuwsbrief.