Gedaan met laden. U bevindt zich op: INO-sessie: Van civil servant naar civil entrepreneur: theorie en praktijk - digitale sessie Agenda van InnovatieNetwerk overheid

INO-sessie: Van civil servant naar civil entrepreneur: theorie en praktijk - digitale sessie

Infosessie
Afgelopen

Een civil entrepreneur, geen unicorn, geen eenzaat maar wat is het dan wel?

Datum
29 februari 2024
Tijdstip
09:30 tot 12:00
Locatie

Online

Inschrijven tot en met
21 februari 2024
Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

De afgelopen maanden hebben INO en de Vlerick Business-school in een uitgebreide onderzoeksfase de vakliteratuur doorspit, en een reeks van interviews gehouden in de overheids- en bedrijfswereld. Op zoek naar wat of wie een civil entrepreneur is, wat hen drijft en vooral wat hun meerwaarde is voor innovatie binnen en rond de Vlaamse overheid.

Er is een eerste beeld ontstaan van die civil entrepreneur waarin een aantal drijfveren, mindsets en vaardigheden tot bepaald gedrag en bijgevolg impact zorgt. Deze kan opgenomen worden in verschillende rollen en op verschillende manieren tot uiting komen. De theorie zeg maar.
Ondertussen zit INO midden in de veel meer interactieve tweede fase, waarin INO in verschillende focusgroepen wil nagaan of dit wetenschappelijke beeld resoneert, wat er eventueel nog ontbreekt en hoe het verhaal kan geïmplementeerd worden.

Er is ook een tweede sessie gepland rond hetzelfde thema, dat is de live meeting van 26 februari. Indien je je daarvoor wenst in te schrijven, ga dan even terug naar de INO-agenda. Wil jij graag deelnemen aan één van de 2 open aanbod focusgroepen? Schrijf je dan zeker in.

We lichten enerzijds toe wat we tot nu toe bedacht hebben rond civil entrepreneurship en maken ruimte voor al jullie aanvullingen en bedenkingen hierover.

Meer concrete info volgt later.

Locatie en bereikbaarheid

Online

Webinar

Evenement georganiseerd door Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken
Communicatie