Gedaan met laden. U bevindt zich op: INO-sessie: Van civil servant naar civil entrepreneur: theorie en praktijk – live sessie Agenda van InnovatieNetwerk overheid

INO-sessie: Van civil servant naar civil entrepreneur: theorie en praktijk – live sessie

Infosessie
Afgelopen

Een civil entrepreneur, geen unicorn, geen eenzaat maar wat is het dan wel?

Datum
26 februari 2024
Tijdstip
13:30 tot 16:00
Locatie

Te Bepalen
TBC, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
21 februari 2024
Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

De afgelopen maanden hebben INO en de Vlerick Business-school in een uitgebreide onderzoeksfase de vakliteratuur doorspit, en een reeks van interviews gehouden in de overheids- en bedrijfswereld. Op zoek naar wat of wie een civil entrepreneur is, wat hen drijft en vooral wat hun meerwaarde is voor innovatie binnen en rond de Vlaamse overheid.

Er is een eerste beeld ontstaan van die civil entrepreneur waarin een aantal drijfveren, mindsets en vaardigheden tot bepaald gedrag en bijgevolg impact zorgt. Deze kan opgenomen worden in verschillende rollen en op verschillende manieren tot uiting komen. De theorie zeg maar.
Ondertussen zit INO midden in de veel meer interactieve tweede fase, waarin INO in verschillende focusgroepen wil nagaan of dit wetenschappelijke beeld resoneert, wat er eventueel nog ontbreekt en hoe het verhaal kan geïmplementeerd worden.

Er is ook een tweede sessie gepland rond hetzelfde thema, dit is een digitale sessie die plaatsvindt op 29 februari. Indien je je daarvoor wenst in te schrijven, ga dan even terug naar de INO-agenda. Wil jij graag deelnemen aan één van de 2 open aanbod focusgroepen? Schrijf je dan zeker in.

We lichten enerzijds toe wat we tot nu toe bedacht hebben rond civil entrepreneurship en maken ruimte voor al jullie aanvullingen en bedenkingen hierover.

Meer concrete info volgt later.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Te Bepalen

TBC

1000 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken
Communicatie