Gedaan met laden. U bevindt zich op: Deel Identificatie Delen van het IMJV

Deel Identificatie

Als u bent aangemeld in het IMJV-loket ziet u bovenaan meerdere tabbladen. De info hieronder gaat over het tabblad/deel ‘Identificatie’. Iedereen die IMJV-plichtig is, moet in het IMJV-loket het deel Identificatie invullen. In dit deel staat bedrijfsinformatie, die u kunt aanvullen of verbeteren.

Wie moet dit deel invullen?

Elk IMJV-dossier in het online IMJV-loket bevat het deel Identificatie. Dit deel wordt aangevuld met andere delen, afhankelijk van uw bedrijf, exploitatie en de daaraan gekoppelde informatieverplichtingen.

Iedereen die IMJV-plichtig is, moet dus het deel ‘Identificatie’ invullen.

Hoe het Deel Identificatie invullen?

 • In het IMJV-loket vindt u in elk scherm een knop naar ‘Uitleg over dit scherm’. Klik daarop als u in het IMJV-loket zit en meer uitleg wilt.
  U vindt een overzicht van alle uitleg per scherm:
 • Hoe gegevens aanvullen of corrigeren?
  • Lege velden kunt u aanvullen voor zover ze op u van toepassing zijn (door ook op ‘Wijzig’ te klikken).
  • Gegevens die vooringevuld zijn, kunt u indien nodig corrigeren door op ‘Wijzig’ te klikken.
   Voor de meeste bedrijven werd deze info uit de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) gehaald. Pas uw bedrijfsgegevens dus indien nodig ook aan in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).
   Let op: bij verhuis of overname van de exploitatie geeft u dit niet op onder punt 1.2 maar onder punt 1.8 ‘Wijzigingen’.
 • Adresgegevens zijn niet ingevuld wanneer het adres van de exploitatie onbekend is. Dit komt enkel voor bij exploitaties met een deel Grondwater. U kunt de volledige gegevens invullen in de daarvoor voorziene vakken op het deel van het IMJV.
 • Elke IMJV-plichtige heeft voor zijn exploitatie een identificatienummer (cbb-nummer) gekregen van de overheid.
  CBB staat voor ‘Centraal BedrijvenBestand’, de databank die de milieu-administratie gebruikt om bedrijven en hun exploitaties te identificeren.
  Uw CBB-nummer staat op de IMJV-brief onder ‘Hoe het IMJV indienen?’ bij punt 3.