Gedaan met laden. U bevindt zich op: Uitleg over scherm I_5: wijzigingen in de exploitatie waarvoor het IMJV opgemaakt wordt Uitleg over schermen van deel Identificatie in online IMJV-loket

Uitleg over scherm I_5: wijzigingen in de exploitatie waarvoor het IMJV opgemaakt wordt

De aangifte heeft betrekking op de activiteiten (exploitatie) uitgevoerd in het voorgaande kalenderjaar. Indien zich gedurende het vorige jaar enige wijzigingen hebben voorgedaan die een impact hebben op de IMJV-verplichtingen, bijvoorbeeld een stopzetting of een overname, kunt u dit beschrijven bij de wijzigingen.

stopzetting: betekent dat u bepaalde activiteiten geheel of gedeeltelijk hebt stopgezet. U vult in het vak de datum in waarop de (gedeeltelijke) stopzetting plaatsvond. In geval van gedeeltelijke stopzetting moet u het deel invullen met betrekking tot de activiteiten tot aan het tijdstip van de stopzetting.
overname: houdt in dat uw bedrijf geheel of gedeeltelijk is overgenomen of overgelaten. U vult in het vak de datum in waarop de (gedeeltelijke) overname plaatsvond. In dat geval van gedeeltelijke overname moet u een aangifte doen met betrekking tot de activiteiten tot aan het tijdstip van de overname, tenzij er afspraken zijn gemaakt over de meldings- of aangifteplichten die met deze overname te maken hebben.
andere opmerkingen/commentaar: Geef hier andere zaken op die een impact hadden op de IMJV-verplichtingen. Indien de exploitatie werd stopgezet of overgenomen vóór het rapporteringsjaar (dus vóór voorgaande kalenderjaar), laat u dit weten via imjv@milieuinfo.be(opent in uw e-mail applicatie) of u vult dit hier in als commentaar en u duidt bij de verschillende delen ‘geen gegevens te rapporteren’ (dus niet van toepassing) aan.