Gedaan met laden. U bevindt zich op: Gegevensdeling via MAGDA: technische documentatie Het aanbod van MAGDA

Gegevensdeling via MAGDA: technische documentatie

Het MAGDA-aanbod kent een groot aantal diensten en verschillende methoden van uitwisseling. Daarnaast is er ook enige technische kennis nodig om de diensten te implementeren. Om afnemers te ondersteunen met hun technisch en inhoudelijke vragen werd de MAGDA-Gebruikersomgeving(opent in nieuw venster) aangemaakt. In deze omgeving kan alle informatie terug gevonden worden voor het gebruik van het platform.

In de MAGDA-Gebruikersomgeving is informatie terug te vinden over:

  • Algemene technische informatie over de werking van webservices in batch en certificaten
  • Handleidingen van alle MAGDA-diensten (met beschrijving van de verschillende gegevenselementen)
  • de verdeling van de verantwoordelijkheden tussen MAGDA, Afnemer en bron
  • loggingsvereisten

Voor informatieveiligheidsredenen kunnen bepaalde testsets net als de endpoints niet beschikbaar gesteld worden via de gebruikersomgeving. Deze informatie kan terug gevonden worden in de MAGDA-Sharepoint(opent in nieuw venster). Nog geen toegang tot de MAGDA-sharepoint? Vraag toegang via dit formulier(opent in nieuw venster).

Opvolging status

Op de statuspagina (opent in nieuw venster)is het mogelijk om de status van de MAGDA-diensten op te volgen. Geplande onderbrekingen van de dienstverlening worden hier aangekondigd. Bij onverwachte onderbrekingen wordt er melding gemaakt via deze pagina en wordt de status regelmatig bijgewerkt op basis van de informatie waarover het MAGDA-team op dat moment beschikt.

Het MAGDA-platform is voor zijn performantie afhankelijk van verschillende actoren, bij onverwachte onbeschikbaarheid stellen we alles in het werk om zo snel mogelijk de dienstverlening terug online te brengen.