Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren
- CVO - centra voor volwassenenonderwijs of CBE - centra voor basiseducatie
- ODB-Y00635
- op: 1 september 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 1.440 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/onderwijsaanbod/lijst.aspx?hs=vwo&studie=1055opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Vrijstelling individuele bijdrage
Als u geen diploma secundair onderwijs hebt en u koopt voor deze opleiding een opleidingscheque aan, dan betaalt de Vlaamse overheid het volledige bedrag van de opleidingscheque.
Modules
- Bistrogerechten met groenten en kruiden | ODB-Y00635-001 | 120 uur
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken | ODB-Y00635-010 | 120 uur
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren | ODB-Y00635-011 | 120 uur
- Eenvoudige nagerechten | ODB-Y00635-012 | 60 uur
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte | ODB-Y00635-013 | 120 uur
- Bistronagerechten | ODB-Y00635-014 | 120 uur
- Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren | ODB-Y00635-002 | 120 uur
- Eenvoudige visgerechten | ODB-Y00635-003 | 60 uur
- Eventcatering | ODB-Y00635-004 | 120 uur
- Bistrogerechten met vis | ODB-Y00635-005 | 120 uur
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren | ODB-Y00635-006 | 120 uur
- Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden | ODB-Y00635-007 | 60 uur
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten | ODB-Y00635-008 | 60 uur
- Initiatie ontvangst en bediening van gasten | ODB-Y00635-009 | 120 uur
Inhoud van de opleiding
In het opleidingsprofiel vind je info over de inhoud van de opleiding en de modules.(opent in nieuw venster)https://www.kwalificatiesencurriculum.be/volwassenenonderwijs(opent in nieuw venster)Voor meer info over de organisatie van de opleiding kijk je best naar de websites van de verschillende centra die deze opleiding inrichten.