Gedaan met laden. U bevindt zich op: Fundamentele vaardigheden inzake rekrutering, onboarding en uitstroom

Fundamentele vaardigheden inzake rekrutering, onboarding en uitstroom

Opleidingsverstrekker
FLEXORIUS
Registratienummer
ODB-1002251
Geregistreerd
op: 11 april 2022

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 112 uur

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

Onze opleiding is voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van rekrutering en selectie, onboarding en uitstroom binnen een organisatie of team. Ook ondernemers, zaakvoerders of managing partners die een HR-rol opnemen kunnen deze opleiding volgen. Professionals die een HR-rol (willen) opnemen in een kmo en hun eigen HR-kennis willen verdiepen of verbreden zijn ook welkom.

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules