Gedaan met laden. U bevindt zich op: Overgangsmaatregel stopgezette VOV-opleiding - OC

Overgangsmaatregel stopgezette VOV-opleiding - OC

Opleidingsverstrekker
Overige opleidingen
Registratienummer
ODB-P00009
Geregistreerd
op: 30 juli 2020

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Inhoud van de opleiding

Volgde u in schooljaar 2019-2020 een meerjarige VOV-opleiding die u betaalde met opleidingscheques en staat deze opleiding niet meer in de opleidingsdatabank in schooljaar 2020-2021? Dan kan u deze opleiding verder afwerken met VOV en kan u hiervoor ook een opleidingscheque aanvragen. U vraagt de cheque voor deze opleiding aan op naam van deze opleiding (ODB-P00009).