Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 770 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be(opent in nieuw venster)

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof ((opent in nieuw venster)), Vlaams opleidingskrediet ((opent in nieuw venster)) en opleidingscheques voor werknemers ((opent in nieuw venster))

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • WPL Aanvullend werkplekleren Restauranthouder | ODB-Z00493-001 | 200 uur
  • Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00493-010 | 20 uur
  • Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00493-011 | 1 uur
  • EP Ondernemen in de horeca | ODB-Z00493-012 | 40 uur
  • Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00493-013 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00493-014 | 8 uur
  • EP Praktijk Kelner | ODB-Z00493-015 | 8 uur
  • EP Praktijk Kok | ODB-Z00493-016 | 8 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00493-017 | 20 uur
  • Serviceverlening | ODB-Z00493-018 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00493-019 | 3 uur
  • Bier leren proeven | ODB-Z00493-002 | 24 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00493-020 | 36 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00493-021 | 4 uur
  • Wereldculturen | ODB-Z00493-022 | 28 uur
  • Wijn leren proeven | ODB-Z00493-023 | 24 uur
  • Business Lab: intake | ODB-Z00493-003 | 1 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00493-004 | 120 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00493-005 | 41 uur
  • Drankenkennis | ODB-Z00493-006 | 36 uur
  • Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00493-007 | 48 uur
  • Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00493-008 | 48 uur
  • Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00493-009 | 20 uur

Inhoud van de opleiding

De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant.