Gedaan met laden. U bevindt zich op: Verzekeringsdistributie IDD: klassikale opleiding met syllabus, oefenplatform en examen

Verzekeringsdistributie IDD: klassikale opleiding met syllabus, oefenplatform en examen

Opleidingsverstrekker
FEBELFIN ACADEMY
Registratienummer
ODB-1002071
Geregistreerd
op: 13 oktober 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

 • Opleidingscheques
 • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 105 uur

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: ja

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Alle personen die professioneel een algemene kennis nodig hebben van de verzekeringen en/of een attest nodig hebben om hun professionele kennis te bewijzen, als:

verzekeringstussenpersoon en nevenverzekeringstussenpersoon;
effectieve leider, de facto verantwoordelijk;
verantwoordelijke voor de distributie;
persoon in contact met het publiek.

Voorwaarden

 • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

 • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

 • Vrijstelling individuele bijdrage

  Als u geen diploma secundair onderwijs hebt en u koopt voor deze opleiding een opleidingscheque aan, dan betaalt de Vlaamse overheid het volledige bedrag van de opleidingscheque.

Modules