Gedaan met laden. U bevindt zich op: Voorbereidingsprogramma

Voorbereidingsprogramma

Opleidingsverstrekker
Karel de Grote Hogeschool, Katholieke Hogeschool Antwerpen
Registratienummer
ODB-X00281
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

 • Opleidingscheques
 • Vlaams opleidingsverlof
 • Vlaams opleidingskrediet

Aantal studiepunten: 60

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: https://www.hogeronderwijsregister.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

 • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

 • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

 • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

 • Vlaams opleidingsverlof: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  Deze opleiding van het hoger onderwijs geeft recht op Vlaams opleidingsverlof als de opleiding leidt tot uw eerste masterdiploma. Heeft u al een masterdiploma? Dan kan u deze opleiding enkel volgen met VOV als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

 • Vlaams opleidingsverlof: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  Deze opleiding geeft hetzelfde recht op Vlaams opleidingsverlof als de masteropleiding waar dit programma naar leidt. Kijk in de opleidingsdatabank naar de masteropleiding om na te gaan of u in aanmerking komt.