Gedaan met laden. U bevindt zich op: Als opleidingsverstrekker digitale attesten indienen voor Vlaams opleidingsverlof in het WSE-loket

Als opleidingsverstrekker digitale attesten indienen voor Vlaams opleidingsverlof in het WSE-loket

Voor elke cursist die VOV opneemt voor het volgen van uw opleiding, moet u online de aanwezigheden tijdens de contacturen en/of deelname aan de eindbeoordeling registreren. In geval van ‘blended leren’ registreert u of de cursist het leerproces doorlopen heeft.  

De uitleg op deze pagina richt zich tot het type opleidingsverstrekker die de aanwezigheden/eindbeoordeling moet registreren in het WSE-loket.

Bij de administratieve verplichtingen leest u per type opleidingsverstrekker wat, hoe en wanneer u de aanwezigheden/eindbeoordeling moet registreren

Hoe digitale attesten indienen?

'Aanwezigheidsattesten' indienen in het WSE-loket

Moet u voor uw opleiding digitale attesten indienen in het WSE-loket (aanwezigheden/deelname aan de eindbeoordeling/doorlopen leerproces), dan kan u dat doen:

Rechten in het WSE-loket

Hebt u nog geen rechten in het WSE-loket? Volg dan het stappenplan:

Handleiding voor opleidingsverstrekkers

In de richtlijnen voor opleidingsverstrekkers(PDF bestand opent in nieuw venster) lees u meer details over hoe u moet attesteren en ook veelgestelde vragen en antwoorden.