Gedaan met laden. U bevindt zich op: Inschrijven voor een sociale woning

Inschrijven voor een sociale woning

Er zijn problemen bij een belangrijke gegevensbron (Rijksregister) die met het centraal inschrijvingsregister verbonden is. Start u een nieuwe inschrijving? Dan kan u een foutmelding krijgen. Dit is een tijdelijk probleem.
EN
Door een onderhoud kan u niet aanmelden op het online loket centraal inschrijvingsregister van zaterdag 20 april (20 uur) tot maandagochtend 22 april (tijdstip nog onbekend). 

Probeer later opnieuw. Bedankt voor uw begrip.

U wilt sociaal huren. Inschrijven voor een sociale woning kan online. Al ingeschreven voor een sociale woning? U kunt uw inschrijving online bekijken en aanpassen.

Er is één online loket voor alle inschrijvingen voor een sociale woning. Het agentschap Wonen in Vlaanderen beheert dit online loket: het centraal inschrijvingsregister. 

Opgelet: al ingeschreven op de wachtlijst? Bevestig uw inschrijving online

U staat al op de wachtlijst voor een sociale woning? Dan moet u uw inschrijving verplicht nakijken en bevestigen in het centraal inschrijvingsregister. Het kan zijn dat u ook bewijsdocumenten moet toevoegen. Uw woonmaatschappij stuurt u nog een brief: hou uw brievenbus dus in de gaten.

De tijd die u heeft om uw inschrijving te bevestigen is beperkt: de termijn staat in de brief die u krijgt van uw woonmaatschappij. Als u niet tijdig bevestigt, schrapt de woonmaatschappij u uit het inschrijvingsregister en verliest u uw plaats op de wachtlijst.

Kijk bij uw inschrijving bevestigen.

Onderstaande webpagina’s geven u informatie over de verschillende stappen. U vindt er ook instructievideo’s.

U moet altijd aanmelden voor het online loket van het centraal inschrijvingsregister.